Jump to content

Custom Search





Welcome to the Chevrolet Cruze Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Chevrolet Cruze forum. You must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to signup now.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

2015 Chevy Cruze battery issues

Battery Radio and signal light

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   RCYPRE

RCYPRE

    New Cruze Member

  • Cruze Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Region:North Africa
  • Location:woodbridge
  • My Cruze's Year:2015
  • My Cruze: mycruze
  • Current Vehicle:2015 cruze
  • Interests:living life to the fullest

Posted 30 June 2017 - 01:17 PM

Hey guys I have been having issues with my battery. I have taken it twice to Auto zone and Advanced auto and both readings stated I have 100% charge and my alternator is working fine. I was directed to try disconnecting the negative cable overnight and reconnect in the morning. The battery started fine but once I got to work and tried to start my car nothing...Also my radio has been flickering on a off but now has stopped but I also noticed to day that my signal light is flickering faster and once stopped working completely. Any help would be appreciated









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   Cruiz

Cruiz

    New Cruze Member

  • Cruze Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:Washington
  • My Cruze's Year:2012
  • My Cruze: mycruze
  • Current Vehicle:Cruze 1.4 6 speed manual
  • Interests:More power

Posted 26 November 2017 - 01:55 PM

Go to the dealer and have them apply the negative battery cable update. That should fix it.









Also tagged with one or more of these keywords: Battery, Radio and signal light

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·