Jump to content

Custom Search





Welcome to the Chevrolet Cruze Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Chevrolet Cruze forum. You must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to signup now.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hi!Please help to deal with the car.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   SamuelLee

SamuelLee

    New Cruze Member

  • Cruze Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:New York
  • My Cruze's Year:2014
  • My Cruze: mycruze
  • Current Vehicle:Chevrolet Cruze
  • Interests:car

Posted 30 November 2017 - 05:42 PM

Hello! Something happened with my Chevrolet Cruze. The engine began to run unevenly, appeared to vibrate, and the oil consumption increased. Has anyone encountered this problem? What is the reason?









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   grs1961

grs1961

    Cruze Member

  • Cruze Members
  • PipPip
  • 369 posts
  • Region:Australia and Oceania
  • Location:Mentone, Victoria, Australia
  • My Cruze: mycruze
  • Current Vehicle:Holden JG Cruze CD Diesel
  • Interests:.

Posted 01 December 2017 - 07:01 AM

WAG - it hasn't been serviced, ever.

 

Cars don't "consume oil" these days, take it to a competent mechanic.


168124.png









0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·